"ŽIVE DUŠE NEMA": Umesto na uranku, devojke završile na groblju! Hit snimak kruži mrežama (VIDEO)
Krenule na uranak, završile na groblju, Foto: Instagram Printscreen/NSukrivo

KAD NAVIGACIJA ZAKAŽE...

"ŽIVE DUŠE NEMA": Umesto na uranku, devojke završile na groblju! Hit snimak kruži mrežama (VIDEO)

Ovaj snimak nasmejao je mnoge, te su ispod objave ubrzo počeli da se nižu pozitivni komentari

Objavljeno:

Dve devojke iz Srbije danas su se uputile na proslavu Prvog maja, međutim njihovo putovanje nije se odvijalo onako kako su one zamislile.

Na Instagram profilu "nsukrivo" pojavio se snimak na kojem se vide dve mlade devojke, Taša i Marija, koje su imale za cilj da stignu na obeležavanje praznika, međutim, umesto da se nađu na nekom izletištu, ove devojke završile su na groblju.

One su pratile uputstva sa mapa, ali su umesto na ciljano odredište stigle na groblje, a ono što je bilo još interesantnije jeste činjenica da im je telefon i dalje pokazivao kako su na "dobrom putu".

Tada su se ove devojke slatko ismejale i time pokazale kako treba postupiti u situacijama kada možda ne ide sve po planu: umesto nervoze, smeh može čitavu situaciju da preokrene i od nepredviđene okolnosti stvori zanimljivo sećanje koje će uvek izmamiti osmeh na lice.

Ovaj snimak nasmejao je mnoge, te su ispod objave ubrzo počeli da se nižu pozitivni komentari. Pojedini su istakli da bi, da su se našli u njihovoj situaciji, verovatno "razbili telefon".

"Žive duše nema", "Duva ovaj vetar pa zeza navigaciju", "Desi se", "Razbio bih telefon čekićem u tom slučaju", samo su neki od komentara.

Bonus video:

00:21

Prvi maj

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.